All the musthaves

Kennen jullie de webshop http://www.allthemusthaves.com al? Zij hebben echt prachtige sieraden voor super lage prijzen!

Via via ben ik enige tijd geleden terecht gekomen op het instagram account van allthemusthaves (@all_the_musthaves) waar zij foto’s plaatsen van hun horloges en sieraden. Hieronder een aantal foto’s van de sieraden die zij verkopen.

image

image

Het verhaal achter Allthemusthaves.com
Een van de dames, Marieke, ergerde zich aan het feit dat de webshops en winkels de horloges en sieraden verkochten voor veel geld.. Zij is online opzoek gegaan naar goedkopere versies en die vond ze. Zij heeft toen horloges en accessoires voor zichzelf gekocht en kreeg daar veel positieve reacties op.

Samen met haar nicht Judith hebben zij besloten om samen een kleine webshop te openen: http://www.allthemusthaves.com. Daarbij dienen ook het Facebook- en Instagram account als webwinkel.

Facebook.com/allthemusthaves
Instagram.com/all_the_musthaves

Hoe te bestellen?
Je kunt bestellen door een mail te sturen naar bestellen@allthemusthaves.com of een bericht te sturen via Facebook Messenger. Je krijgt vrijwel meteen antwoord!

Allthemusthaves.com houdt de kosten voor allebei partijen laag. Dit, omdat het een hobby is van de meiden. Zij hoeven niet rijk te worden van hun hobby.

image

image

image

Ik ben verliefd! En weet je wat nog veel leuker is?! De verzendkosten bedragen maar € 1,28 voor Nederland en dat is echt sú-per goedkoop!

Neem snel een kijkje op http://www.allthemusthaves.com!

2 gedachtes over “All the musthaves

Plaats een reactie