New in

In het artikel ‘new in’ laat ik producten zien die ik in deze week heb gekocht. Per toeval kreeg ik een week vrij van mijn werk, dat betekend voor mij maar één ding: shoppen! Lees je mee?

Maandag ging ik naar de Big Bazar. Hier kocht ik onder andere een Revlon Baby Stick Lips & Cheeks. De Revlon Baby Stick is duidelijk een variant van de Maybelline Babylips. Maar wél met met een kleine extra. Je kunt de Baby Stick namelijk ook gebruiken als blush voor op de wangen. Hoe handig is dat?! De kleur weet ik niet precies, deze staat er niet op. De Revlon Baby Stick heb ik gekocht voor €2,99.

Vervolgens zag ik bij de Wibra een lipstick en lipgloss liggen voor maar €1,00. Deze kon ik dus niet laten liggen. De lipstick en lipgloss hebben geen naam of nummer gekregen, helaas..

Bij de Action heb ik ook twee lipsticks gehaald. De Max & More Lip Sticks zie ik de laatste tijd veel voorbij komen, dus ik kon niet achterblijven. Ik heb gekozen voor Bright Nude en Candy Floss. De precieze prijs weet ik niet meer, ik geloof €0,79 voor allebei.

Als laatst, de lipstick die ik al een hele tijd graag wilde scoren van de Ultimate Colour collectie van Catrice, 250 Matt About Pink. Wat een prachtexemplaar, en dat voor maar €3,99.

--

Ook kreeg ik deze week een bestelling binnen van Oriflame, hierbij krijg ik soms wat gratis producten. De producten die ik heb ontvangen zijn van de Love Nature collectie. Een Gel Mask en een Face Scrub. De producten ruiken in ieder geval heel erg lekker. Binnenkort ga ik deze testen. De Gel Mask en de Face Scrub kosten normaal €9,00 per stuk en kosten nu €5,49 per stuk. In de tube zit 50 ml product.

--

Dat waren de producten die ik deze week nieuw heb gekocht of gekregen. Kennen jullie deze producten en wat vindt jij hiervan?

xox

4 gedachtes over “New in

Plaats een reactie